Sunday 20 April 2014

Busan – 3 dan

V soboto je na žalost deževalo, samo sva imeli alternativno v primeru dežja; in sicer muzeji!

Najprej sva šli v glavni muzej za umetnost, ki je bil depresija od depresije. Bil je namreč polen slik od vojne in umiranja in … pač meni osebno BEDNO!

Nato v muzej fotografije (ena soba), kjer je imel razstavo fotograf, ki se je rad slikal nag (ne vse slike, samo nekaj). Sam so bile slike zanimive in po uni depresiji, je bil ta muzej ZAKON! Na koncu je imel veliko slik, kjer je ljudi na plaži prosil, da so držali ogledalo in jih je potem slikal. Na nekaterih fotkah je bil tako prisoten sam, na drugih morje, na tretjih oblaki in tako dalje … pač kamor so ljudje usmerili ogledalo. Na koncu je bilo eno od ogledal na steni, katerega je držal fotograf, tako da si se lahko ti slikal na njegovem mestu. Res zanimiva ideja in dobra razstava.


Potem smo se dobili s kolegom od M., kateri naju je zapeljal do muzeja iluzij. Tukaj smo bili ene 100 let, ker je bilo full zakonsko … pa ne bom preveč govorila, ampak bom kar dodala slike (jih je kar nekaj, tako da bodo na koncu post-a).

Po muzeju smo šli na sladico »seeds hotteok«, kar je kot neka debela palačinka v kateri so semena, oreščki in nekaj podobnega Viki kremi. *YUUUUUUMMMMMYYYYY* Po tem je sledila večerja; račji *pulgogi*, katerega si zopet lahko zavil v solato, ali pa ga jedel kar tako. Kot da nismo imeli dosti dobrot, smo za konec šli še na sladoled. ^-^


Potem sva šli z M. z vlakom domov, pa pod tuš in spat

 … Ohhh wait …

Nisva šli spat, ker sem se jaz v hostlu malce osramotila; in sicer sem enemu tipu rekla, naj se ne igra s štekarjem in da če kaj rabi, naj vpraša tipa na recepciji. In kaj mi tip na to odgovori … Reče mi, da je lastnik, in da mora videt, če luči delajo … *ups* ok ne mali *ups* ampak *UPS* pa *blush*. Sam smo se pa potem začeli pogovarjat. Lastnik je povabil še enega študenta, katerega on neki uči in tipa na recepciji. Je bilo fino; tip iz recepcije, je tudi nekaj zaigral na kitaro in ob tej priliki sem ugotovila, da je začel z delom v hostlu na dan, ko sva midve prišli. Potem naju je lastnik povabil na karaoke, katere je potem sicer vsak zase plačal, ampak OK.

Bil je super zaključek bivanja v tem hostlu. :-)


Sedaj pa še slike. Se nisem morala odločiti, katere naj dodam, tako da jih je kar nekaj :-P













No comments:

Post a Comment